LIFESTYLE

Μπερδεύτηκαν και πάλιν οι φίλοι της Αριστοτέλους στο instagram! «Χριστιαααανααα μα γέννησες που ειναι η κοιλιααα??» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μπερδεύτηκαν και πάλιν οι φίλοι της Αριστοτέλους στο instagram! «Χριστιαααανααα μα γέννησες που ειναι η κοιλιααα??» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μια ανάρτησή της ήταν αρκετή για να γίνει και πάλιν παρεξήγηση και οι διαδικτυακοί της φίλοι να πιστέψουν ότι γέννησε.

Από στιγμή σε στιγμή η αγαπημένη παρουσιάστρια αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Γιώργο Εφραίμ. Οι θαυμαστές της αλλά και οι διαδικτυακοί της φίλοι περιμένουν με ανυπομονησία πότε θα γεννήσει. Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ζώων η Χριστιάνα ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με το λατρεμένο σκυλάκι της οικογένειάς της, που δυστυχώς έφυγε από την ζωή. Η φωτογραφία όπως και η ίδια εξηγεί στην λεζάντα της φωτογραφίας είναι λίγο παλιά κάτι που δεν πρόσεξαν οι διαδικτυακοί της φίλοι με αποτέλεσμα να μπερδευτούν και να την ρωτάνε για ακόμα μια φορά εάν γέννησε. Σχετικό άρθρο: Οι ΑΠΟΕΛίστες έκαναν ανέκδοτο με την γέννα της Αριστοτέλους και το comeback του Εφραίμ στα γήπεδα "Μπορεί να είναι μαζί μας για ένα κομμάτι της ζωής μας, αλλά γι αυτά είμαστε όλη τους η ζωή...το διάβασα κάπου και το κράτησα είναι τόσο μεγάλη αλήθεια..είναι η μέρα τους σήμερα γι αυτό και κάνω throwback με αυτή τη φωτο που αγαπώ..να τα προσέχουμε, να τα φροντίζουμε,να τα αγαπάμε μόνο αυτό έχουν ανάγκη...να μην υπάρχουν πια ζώα εγκαταλελειμμένα και κακοποιημένα..μια μεγαλη ευχη..καλο βραδυ σε ολους!!" Αυτό υπήρξε αφορμή για να αρχίσουν να ρωτούν αν γέννησε, με αποκορύφωμα το παρακάτω σχόλιο «Χριστιαααανααα μα γέννησες που ειναι η κοιλιααα??»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τα έκαναν «Γης Μαδιάμ» στη Λεμεσό - Βίντεο από την άγρια συμπλοκή, η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Μονή Αββακούμ: Ο Νεκτάριος φέρεται να εξόφλησε αυτοκίνητο με εισφορές πιστών – «Ο Ταμασού έχει έκθεση που τον δικαιώνει…»



Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας - «Η ΕΕ θα προσφέρει ακόμη περισσότερα στους πολίτες της»

Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας - «Η ΕΕ θα προσφέρει ακόμη περισσότερα στους πολίτες της»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συνεχάρη τους Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τον Αντόνιο Κόστα και την Κάγια Κάλας για την επιλογή τους για την ηγεσία των θεσμών της ΕΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top