LIFESTYLE

Έξαλλος ο Κύπριος σχεδιαστής μόδας του "My Style Rocks" - Η διαγωνιζόμενη του είπε: «Νιώθω σαν να έχω τον Τσαουσέσκου μπροστά μου τώρα»

Έξαλλος ο Κύπριος σχεδιαστής μόδας του "My Style Rocks" - Η διαγωνιζόμενη του είπε: «Νιώθω σαν να έχω τον Τσαουσέσκου μπροστά μου τώρα»

Όταν ο Στέλιος Κουδουνάρης κατάλαβε ότι η συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη δεν παίρνει από λόγια σηκώθηκε από την θέση του κριτή για να της την παραχωρήσει, αφού η ίδια θεωρεί ότι μπορεί να κρίνει κριτές και διαγωνιζόμενες.

Η Ραμόνα είναι από τις διαγωνιζόμενες σε ριάλιτι που θα την θυμόμαστε για πολύ καιρό αφού δεν πέρασε επεισόδιο που να μην τσακωθεί είτε με την κριτική επιτροπή είτε με τις άλλες διαγωνιζόμενες. Στο χθεσινό επεισόδιο του "My Style Rocks", ντύθηκε στα πράσινα για να παρευρεθεί σε fashion week στο Μιλάνο, ως blogger. Φαίνεται, όμως, πως αυτή η εμφάνιση της δεν άρεσε στους κριτές. Μετά από αρκετά λεπτά έντασης, ο Στέλιος Κουδουνάρης σηκώθηκε από τη θέση του και είπε στην παίκτρια: "Έλα λίγο εδώ. Κάθισε αφού θέλεις να κρίνεις". Η συζήτηση ανάμεσα στον Κύπριο σχεδιαστή μόδας και στην διαγωνιζόμενη ήταν κορυφαία αφού τους είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης: "Εσύ κρίνεις βρε αγάπη μου γλυκιά αυτά που λέμε εμείς; Γι αυτό είσαι εδώ για να κρίνεις εσύ εμάς ή για να κρίνουμε εμείς εσένα και τις συμπαίκτριές σου;" Η απάντησή της: "Νιώθω σαν να έχω μπροστά μου τον Τσαουσέσκου, άσε με προέρχομαι από κομμουνιστική χώρα".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοπων» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Δημοτικό στον Κάμπο με μία μόνο μαθήτρια - Έκκληση σε σχολεία να επισκεφθούν τη μικρή Δήμητρα

Συνελήφθη 61χρονος ως ύποπτος για τον εμπρησμό τριών οχημάτων στη Λευκωσία

Κάποιος να… προστατεύσει τον Φειδία



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top