Τα τρελά deal της Cablenet και η “προστασία” του καναλωτή…

Τα τρελά deal της Cablenet και η “προστασία” του καναλωτή…

Είναι πραγματικά απίστευτο το ποσό, που θα εισπράττει ο ΑΠΟΕΛ κάθε χρόνο από την Cablenet για την πενταετία 2019-24.

Τα πιο ενημερωμένα Μέσα, για θέματα των πρωταθλητών, υποστηρίζουν ότι το (σχετικά καινούργιο) συνδρομητικό κανάλι θα πληρώνει 3,2 εκατομμύρια ετησίως. Συνολικά η ομάδα της Λευκωσίας θα βάλει στα ταμεία της 16 εκατομμύρια.

Μοιάζει εξωπραγματικό το ποσό για τα κυπριακά (τηλεοπτικά) δεδομένα, αλλά δεν φταίει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ γι’ αυτό.

Με τους χειρισμούς της, έπεισε τους ιδιοκτήτες (και ειδικά αυτούς που κάνουν το management) της εταιρίας αυτής, να τους δώσουν γη και ύδωρ.

Αν θα είναι συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις έναντι του ΑΠΟΕΛ, όπως και έναντι των άλλων ομάδων (Ανόρθωση, Ερμής, Πάφος και Καρμιώτισσας) που θα έχουν στο “μπουκέτο” τους, είναι καθαρά δικό τους θέμα.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE