Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό
Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ξένους ηγέτες θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο Παρίσι, όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

Η άτυχη 45χρονη εργαζόταν ως νοσοκόμα σε νοσηλευτήριο των κατεχομένων ενώ ο 43χρονος ήταν μέχρι πρόσφατος εργάτης στον λεγόμενο «Δήμο» Αμμοχώστου.
Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα η Χαλιμέ αφήνει ορφανά δύο παιδιά τα οποία είχε αποκτήσει με τον προηγούμενο της σύντροφο.
Ο θύτης και φερόμενος ως δράστης διακομίστηκε σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση φέροντας πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.


