Τραγικό δυστύχημα στην Κοζάνη: Δέντρο σκότωσε 60χρονο πατέρα τριών παιδιών

Τραγικό δυστύχημα στην Κοζάνη: Δέντρο σκότωσε 60χρονο πατέρα τριών παιδιών

Ένα τραγικό δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 10 το πρωί  της Παρασκευής 6/10 στο Βελβεντό Κοζάνης, όταν δέντρο καταπλάκωσε 60χρονο άντρα με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί θανάσιμα.

Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής ο άτυχος άντρας πήγε νωρίς το πρωί να κόψει ξύλα. Κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, το δέντρο που έκοβε έπεσε επάνω του, σε ένα πραγματικά τραγικό περιστατικό. Ο 60χρονος ήταν πατέρας τριών παιδιών. Πηγή: kozanimedia.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ξένους ηγέτες θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο Παρίσι, όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE