Τα πλάνα των δύο για τη «μονομαχία» στο ΓΣΠ (πιθανές ενδεκάδες)

Τα πλάνα των δύο για τη «μονομαχία» στο ΓΣΠ (πιθανές ενδεκάδες)

Στο ΓΣΠ είναι στραμμένο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, όπου η Εθνική Κύπρου υποδέχεται στις 21:45 την Εθνική Ελλάδος στην μεταξύ τους αναμέτρηση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δύο «στροφές» πριν την ολοκλήρωση του ομίλου.

Για τον Ραν Μπεν Σιμόν δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, εκτός από τα ήδη γνωστά των Εφραίμ και Χριστοφή που δε βρίσκονται στα πλάνα. Οι απουσίες των δύο είναι σημαντικές, αλλά η πίστη και η θέληση για ένα καλό αποτέλεσμα, καλείται να μπει μπροστά από κάθε πρόβλημα που έχει η κάθε ομάδα.

Το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής είναι εξαιρετικό και η προσπάθεια για την κατάκτηση των τριών βαθμών είναι δεδομένη.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.