Πολίτης δημοσίευσε φωτογραφία στην ομάδα «Ο Γάρος της Ημέρας» στο Facebook, στην οποία φαίνονται δύο άτομα να οδηγούν ηλεκτρικά σκούτερ στην λεωφόρο Αρτέμιδος στη Λάρνακα.
Η εν λόγω φωτογραφία συνοδεύεται από το σχόλιο «Λεωφόρος Αρτέμιδας στην Λάρνακα. Έγιναν μάστιγα και ολοι περιμένουν να θρηνήσουμε θύματα και μετα να ψάχνουμε ποιος φταίει. Η αστυνομία, το Τμήμα Οδικών Μεταφορών, ο Κωστής, Ο Γιαννής.....»

Το Υπουργείο Μεταφορών έχει θέσει σε δημόσια διαβούλευση, μέσω του τμήματος Οδικών Μεταφορών, νομοσχέδιο για ρύθμιση σειράς ζητημάτων που προκύπτουν από την ολοένα και αυξανόμενη χρήση των ηλεκτρικών σκούτερ.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΥΠΡΟΣ: Αυξάνονται τα προβλήματα με τα σκούτερ – Σοβαρεύουν τα συμφέροντα – Νομοσχέδιο για ρύθμιση
*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου