Έσβησε στην άσφαλτο ο 28χρονος Αντρέας – Φορούσε κράνος αλλά δεν γλίτωσε το μοιραίο
Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 10:20 χθες βράδυ (27/03), έχασε τη ζωή του ο Αντρέας Αντωνίου, 28 ετών από τη Λευκωσία.

Το να ψάξει να βρει κανείς παίκτες στο κυπριακό πρωτάθλημα που να έχουν βγάλει… ρίζες στην ίδια ομάδα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.
Η ΑΕΚ είναι μία από τις ομάδες που στηρίζεται κάθε χρόνο στο βασικό της κορμό. Στους περσινούς παίκτες δηλαδή που την οδήγησαν στο πρωτάθλημα μέχρι το φινάλε. Ο Τσάβι Ρόκα μπορεί να κρίθηκε αυστηρά κάποιες φορές για το γεγονός αυτό, όμως η σταθερότητα σε μία ομάδα έρχεται με αυτό τον τρόπο.
Το σωστό χτίσιμο και τις σωστές (λίγες αλλά καλές) προσθήκες που θα γίνουν. Φέτος μέχρι στιγμής οι νέοι δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα στην ΑΕΚ, όμως μήπως και πέρσι ίσχυε το ίδιο;
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




