Πλησιάζει ντέρμπι και τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση!

Πλησιάζει ντέρμπι και τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση!

Εν αναμονή της επιστροφής όλων των διεθνών παικτών από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες, η Ανόρθωση σκέφτεται και προετοιμάζεται για το Σαββατιάτικο εντός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αν και ο προπονητής, Ρόνι Λέβι, αναμένει την επιστροφή όλων των παικτών, ευελπιστώντας να μην προκύψει το παραμικρό πρόβλημα, είδε στην πρώτη προπόνηση της βδομάδας, μία τριάδα ποδοσφαιριστών του, τους Γκάντσεφ, Αμπντουλάγιεφ και Πράνιτς, να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς.

Βέβαια, ο τελευταίος ελέω τιμωρίας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι του Σαββάτου, αλλά έδειξε να ξεπερνά πλήρως το πρόβλημα και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κήλη.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.