ΛΕΟΦΩΡΟΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ: Κατεβαίνουν στους δρόμους οι μαθητές – Θέλουν να σώσουν τα δέντρα

ΛΕΟΦΩΡΟΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ: Κατεβαίνουν στους δρόμους οι μαθητές – Θέλουν να σώσουν τα δέντρα

Ανθρώπινη αλυσίδα δημιουργούν οι μαθητές του Γυμνασίου Αγλαντζιάς, την Τρίτη 10/10, από τις 13:45 μέχρι τις 14:15, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κοπή των δέντρων στη λεωφόρο Αγλαντζιάς.

Όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος», το Κεντρικό Μαθητικό Συμβούλιο του Γυμνασίου, ανακοίνωσε ότι η συμβολική αυτή πράξη είναι κατά των οδικών έργων στην λεωφόρο Αγλαντζιάς και συγκεκριμένα κατά της κοπής δέντρων για διαπλάτυνση του δρόμου. Πάντως, σύμφωνα με τον «Φ» το Σωματείο «Περιβαλλοντικές Γέφυρες» εξέφρασε την διαφωνία για την διαμαρτυρία των μαθητών, εάν αυτή πραγματοποιηθεί χωρίς τη συνοδεία ενήλικων. Η κατάσταση στη λεωφόρο Αγλαντζιάς, θα συζητηθεί στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Περιβάλλοντος την Τετάρτη 11/10 ως κατεπείγον θέμα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE