Την «πλήγωσαν» οι Αζάρ… (video)

Την «πλήγωσαν» οι Αζάρ… (video)

Η Εθνική Κύπρου ταξίδεψε στις Βρυξέλλες και πιο συγκεκριμένα στο «Κινγκ Μποντουίν» για μία καλή εμφάνιση κόντρα στην κορυφαία ομάδα του ομίλου, το Βέλγιο, αλλά δεν κατάφερε να σταματήσει τον «τυφώνα». Το σύνολο του Ραν Μπεν Σιμόν ηττήθηκε με 4-0 σε ένα βράδυ που δεν αποτέλεσε και τον καλύτερο επίλογο σε αυτά τα προκριματικά, όχι βέβαια ότι περιμέναμε κάτι λιγότερο από ήττα απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους».

Το ματς:

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε αρκετές φάσεις που αξίζουν αναφοράς, μιας και οι διεθνής «έκλεισαν» άριστα τους χώρους στους γηπεδούχους, αλλά στην επίθεση ήταν ανύπαρκτοι, με τον Ισραηλινό τεχνικό να επιλέγει το συντηρητικό «σχήμα»! Οι πρώτοι «11» ήταν οι: Παναγή, Δημητρίου Τζ.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE