«Μας έχει κάνει πάρα πολύ ζημιά το Ομόνοια – Αλκή»

«Μας έχει κάνει πάρα πολύ ζημιά το Ομόνοια – Αλκή»

Ο Ανδρέας Δημητρίου μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM (95.0), με τον εκπρόσωπο τύπου των «πρασίνων», να αναφέρεται σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την Ομόνοια το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά:

«Την χρονική περίοδο της διακοπής προσπαθήσαμε να αποφορτίσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές που ήταν επιβαρυμένοι από παιχνίδια και να δουλέψουμε εξιδεικευμένα με κάποιους άλλους. Μπαίνουμε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας μας με τον Ερμή, συνήθως τα παιχνίδια μετά την διακοπή έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον αγώνα με καθαρό μυαλό και σωστή αγωνιστική συμπεριφορά. Σεβόμαστε τον Ερμή αλλά με την συμπαράσταση του κόσμου μας θα πάμε στο ΓΣΖ για την νίκη».


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη μάχη στην ΕΔΕΚ – Σήμερα η εκλογή νέου προέδρου

Κρίσιμη μάχη στην ΕΔΕΚ – Σήμερα η εκλογή νέου προέδρου

Σήμερα διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στην ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται να επιλέξουν μεταξύ τριών υποψηφίων.