ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΟΠ: Εισφορές ΟΥΕΦΑ, τηλεοπτικά και πρόστιμα δημιούργησαν πλεόνασμα εκατομμυρίων - Eξόφληση οφειλών των σωματείων

ΚΟΠ: Εισφορές ΟΥΕΦΑ, τηλεοπτικά και πρόστιμα δημιούργησαν πλεόνασμα εκατομμυρίων - Eξόφληση οφειλών των σωματείων

Η γενναιόδωρη εισφορά της ΟΥΕΦΑ, τα τηλεοπτικά δικαιώματα για την Εθνική αλλά και τα έσοδα από τις ποινές σε σωματεία και παράγοντες, δημιούργησαν πλεόνασμα στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ), που θέλει να στηρίξει οικονομικά τα σωματεία.

Όπως αναφέρεται στο αθλητικό ένθετο «Goal News» του «Φιλελεύθερου», η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σημείωσε πλεόνασμα 4.710.524 ευρώ για το έτος 2017. Το δημοσίευμα που επικαλείται ρεπορτάζ της εκπομπής «Βάλε ένα Γκολ» του «Active», αναφέρει ότι το πλεόνασμα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα 5 εκατομμύρια ευρώ εισφορά της ΟΥΕΦΑ, στα τηλεοπτικά δικαιώματα της Εθνικής Κύπρου που φτάνουν τα 3 εκατομμύρια τον χρόνο και στην αύξηση από τις ποινές σε σωματεία, παράγοντες και ποδοσφαιριστές που ξεπέρασαν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Το δημοσίευμα του «Goal News», αναφέρετε σε ομόφωνες αποφάσεις που λήφθηκαν σε συζήτηση που έγινε σε επίπεδο Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ, λεπτομέρειες των οποίων θα ανακοινωθούν στην Γενική Συνέλευση. Ακόμη, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για διευθέτηση σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν πολλά σωματεία και πιο συγκεκριμένα εξόφληση χρεών προς το κράτος. Η ΚΟΠ χρησιμοποιώντας το οικονομικό της εκτόπισμα, έχει την δυνατότητα να εξασφαλίσει δάνειο με σκοπό την διευθέτηση οφειλών προς τον Φόρο Εισοδήματος, τον ΦΠΑ και τις Κοινωνικές ασφαλίσεις. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Επ. Λεμεσού - Προχώρησε με ανάκληση προσωπικού η Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

Δεύτερη τραγωδία στις Φυλακές: Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε

Ανείπωτη θλίψη – Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης «Η μέρα δεν ξημέρωσε πολύ καλά»

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου - «Δεν μετανιώνω για τα 23 χρόνια που αφιέρωσα στο Κίνημα»

Καραγιάννης και Κωστρίκκης στο «Τ»: Να ανησυχούμε από την απόσυρση του AstraZeneca; - Όσα αναφέρουν



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top