ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φωτιά στον προθάλαμο πολυκατοικίας – Έτρεξαν έξω οι ένοικοι

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φωτιά στον προθάλαμο πολυκατοικίας – Έτρεξαν έξω οι ένοικοι

Φωτιά που ξέσπασε σε καναπέ εντός του προθαλάμου πολυκατοικίας είχε ως αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία τα ξημερώματα της Πέμπτης 12/10.

Συγκεκριμένα, η ώρα 03:18 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξύλινο τριθέσιο καναπέ σε προθάλαμο πολυκατοικίας στην οδό Ρηγαίνης στη Λευκωσία. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03:38. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ο ξύλινος καναπές και επηρεάστηκε η ηλεκτρική εγκατάσταση του προθάλαμου ενώ από τον καπνό και τη θερμότητα επηρεάστηκε η βαφή του χώρου. Ελαφριές  ζημιές από τον καπνό υπέστη και το εσωτερικό παρακείμενου καταστήματος το οποίο είχε επαφή με τον προθάλαμο. Ένοικοι της πολυκατοικίας οι οποίοι επηρεάστηκαν από τον καπνό, απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από μόνοι τους πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αριθμός αναπνευστικών συσκευών και τυλικτήρες νερού από το νερό των οχημάτων. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές

Deadpool και Wolverine: Νέο τρέιλερ λίγο πριν την πρεμιέρα - Πότε βγαίνει στους κινηματογράφους - Βίντεο



Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται να είναι κρίσιμες για την πορεία του κυπριακού. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ σήμερα στις 17.00 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top