To «Ρωσικό» κόμμα «Εγώ ο Πολίτης» χαιρετίζει την απόφαση του Πρύτανη για τις Προεδρικές Εκλογές

To «Ρωσικό» κόμμα «Εγώ ο Πολίτης» χαιρετίζει την απόφαση του Πρύτανη για τις Προεδρικές Εκλογές

Μια μάλλον περίεργη ανακοίνωση εξέδωσε το «ρωσικό» κόμμα στην Κύπρο, «Εγώ ο Πολίτης», αναφορικά με την απόφαση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου Κωνσταντίνου Χριστοφίδη να μην διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Το «Εγώ ο Πολίτης» χαιρετίζει την σχετική απόφαση του Πρύτανη να μην κατέλθει στις Προεδρικές σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνεί με τις εκτιμήσεις του για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Μέσα από την ανακοίνωση του κόμματος γίνεται κατανοητό ότι στόχος είναι να διεκδικήσει θέση στην Κυπριακή Βουλή το 2021 αλλά και τις Προεδρικές του 2023. Διαβάστε την ανακοίνωση: Το νέο  κόμμα ΕΓΩ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ συμφωνεί με τις εκτιμήσεις  του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου  κ.  Κωνσταντίνου  Χριστοφίδη για   το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Το Κόμμα στηρίζει την απόφαση του κ. Χριστοφίδη  να μην θέσει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 2018. Το ΕΓΩ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ  πιστεύει ότι ο μετασχηματισμός της Κύπρου σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος δεν μπορεί να αρχίσει από τις προεδρικές εκλογές όταν στο κοινοβούλιο υπάρχουν μόνο τα παραδοσιακά κόμματα του τόπου. Το κόμμα μας αρχίζει αυτή την περίοδο τη δράση του, φιλοδοξώντας να εκπροσωπήσει τους πολίτες και ψηφοφόρους που επιθυμούν τον εκσυγχρονισμό της χώρας. Αυτό μπορεί να γίνει εφικτό στις βουλευτικές εκλογές του 2021  και στη συνέχεια στις προεδρικές εκλογές του 2023. Στο μεταξύ,  το  ΕΓΩ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ θα διεξάγει εποικοδομητικό διάλογο με την κοινωνία των πολιτών και τα άλλα πολιτικά κόμματα, με στόχο να αρχίσει ο εκσυγχρονισμός της χώρας όσο γίνεται πιο νωρίς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE