ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κακοφανισμένος ο Οζγκιουργκιούν από την έκθεση Γκουτέρες

Κακοφανισμένος ο Οζγκιουργκιούν από την έκθεση Γκουτέρες

Η προσπάθεια στην έκθεση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, για τις καλές του υπηρεσίες για την εξισορρόπηση της άδικης και αρνητικής στάσης της ε/κ πλευράς με την ειλικρινή και γενναιόδωρη στάση της τουρκικής πλευράς είναι απαράδεκτες, ανάφερε σε γραπτή δήλωση το ψευδοπρωθυπουργικό γραφείο των κατεχομένων.

Μετά την αντίδραση από τον εκπρόσωπο του Τ/κ ηγέτη την Τρίτη (10/10) και την αντίδραση του ψευδουπουργείου εξωτερικών την Τετάρτη (11/10), αργά το απόγευμα της Τετάρτης στη δήλωση του ψευδοπρωθυπουργικού γραφείου αναφέρει ότι η έκθεση αυτή του ΓΓ του ΟΗΕ για την κατάρρευση της διαδικασίας διαπραγματεύσεων δεν διαφέρει από τις προηγούμενες εκθέσεις του ΟΗΕ. «Με έκπληξη βλέπουμε πως η έκθεση παραβλέπει τις πραγματικότητες». Κάνει επίσης λόγο σε νέες καιροσκοπικές τακτικές της ελληνικής και ε/κ πλευράς καθημερινά και επικρίνεται το ότι στην έκθεση δεν γίνεται αναφορά στην απόρριψη εκ μέρους της ε/κ πλευράς της εκ περιτροπής προεδρίας παρά το γεγονός ότι είχε συμφωνήσει νωρίτερα και στην επιμονή της σε μηδενικά στρατεύματα και μηδενικές εγγυήσεις που είναι απαράδεκτα. Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top