Πολλά παράπονα από Δώνη (video)

Πολλά παράπονα από Δώνη (video)

> style="text-align: justify"> >

Ο Γιώργος Δώνης στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ήταν κατατοπιστικός όσο αφορά τους τραυματίες αλλά ήταν απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του στο μεγαλύτερο μέρος του ματς με την Δόξα για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλύτερο ρυθμό είχαμε καλή κίνηση. Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοσή μας ήταν κακή, δεν ήμασταν σοβαροί στο παιχνίδι μας και αυτό είναι αρκετά ανησυχητικό, η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου είναι αδικαιολόγητη και έχω παράπονα από τους παίκτες μου».

Για τους τραυματίες:«Δεν μπορώ να γνωρίζω ο Λάγο έπαθε διάστρεμα, δεν πρέπει να ρισκάρουμε με τον Καρλάο, ο Εφραίμ και ο Μιλάνοφ ακολουθούν συντηρητικό πρόγραμμα αλλά θα χρειαστούν χρόνο.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Μοιράσου αυτό το άρθρο

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE