Οικογενειακή τραγωδία στην Ελλάδα: Σκότωσε την κόρη της και μετά αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία στην Ελλάδα: Σκότωσε την κόρη της και μετά αυτοκτόνησε

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μία μητέρα δολοφόνησε την κόρη της στο σπίτι τους που βρίσκεται επί της οδού Ελληνικής Δημοκρατίας στην περιοχή του Μαρκοπούλου της Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, μία γυναίκα φέρεται να έσφαξε την 17χρονη κόρη της αφού πρώτα κλείδωσε τον σύζυγό της στο υπόγειο του σπιτιού τους. Ο άντρας κατάφερε να ελευθερωθεί, ήταν όμως ήδη αργά. Βγαίνοντας στην αυλή της μονοκατοικίας που έμενε η οικογένεια, αντίκρισε τα πτώματα της συζύγου και της κόρης του. Όπως είναι λογικό, ο άνθρωπος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Η 51χρονη γυναίκα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μετά το φονικό να αυτοκτόνησε. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και ασθενοφόρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE