Αβέρωφ: Η πορεία ανάκαμψης και σταθερότητας πρέπει να έχει συνέχεια

Αβέρωφ: Η πορεία ανάκαμψης και σταθερότητας πρέπει να έχει συνέχεια

Ο Κύπριος πολίτης δικαιούται να έχει ασφάλεια, σταθερότητα και προοπτικές ανάπτυξης, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου λέγοντας ότι γι’ αυτό το λόγο «με χαρά ακούσαμε την εξαγγελία για επαναδιεκδίκηση της Προεδρίας από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη».

Εξερχόμενος του Συνεδριακού Κέντρου Φιλοξενία όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρουσίασε τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου και εξήγγειλε την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές τον ερχόμενο Ιανουάριο, ο κ. Νεοφύτου είπε ότι «πρέπει αυτή η πορεία ανάκαμψης, ασφάλειας και σταθερότητας να έχει συνέχεια. Με σταθερά βήματα θα συνεχίσουμε να χτίσουμε ακόμα μια καλύτερη Κύπρο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ξένους ηγέτες θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο Παρίσι, όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE