Εκτός τόπου και χρόνου Τράττος-Δημητρίου!

Εκτός τόπου και χρόνου Τράττος-Δημητρίου!

Πραγματικά έγιναν απίστευτα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι. Νεύρα, ένταση, “ξύλο” και για αποκορύφωμα… εφεύρεση αποβολής στον Σιβού!

Στο 37ο λεπτό του αγώνα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, ο Λεόντιος Τράττος έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Σιβού για κτύπημα εκτός φάσης σε παίκτη που ήταν στον πάγκο του Απόλλωνα, μετά από συνεννόηση που είχε με τον 4ο, Βασίλη Δημητρίου.

Από τις επαναληπτικές προβολές της Cytavision δεν φαίνεται καμία κίνηση του Νιγηριανού ακραίου οπισθοφύλακα της Κυρίας. Όπως μας δείχνουν τα τηλεοπτικά ριπλέι, ο Σιβού έτρεξε προς την μπάλα που κατευθύνθηκε στον πάγκο του Απόλλωνα.

Προφανώς και ζήτησε την μπάλα, όμως αυτοί που βρίσκονταν στον πάγκο, την πέταξαν μακριά από τον Νιγηριανό.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.