ΠΑΦΟΣ: Αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε βυθό φράγματος και έθεσε σε κινητοποίηση την Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε βυθό φράγματος και έθεσε σε κινητοποίηση την Αστυνομία

Αυτοκίνητο παλιό τύπου Land Rover χωρίς αριθμούς εγγραφής που εντοπίστηκε στο βυθό του φράγματος Ευρέτου έθεσε σε άμεση κινητοποίηση την Αστυνομία .Η Αστυνομία για το όχημα ενημερώθηκε  το απόγευμα του Σαββάτου 14/10 από πολίτη.

  Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη της δύναμης μετέβησαν στη σκηνή όπου διαπίστωσαν πως το όχημα ήταν βυθισμένο σε βάθος τριών μέτρων και πέντε μέτρων από την ακτή του φράγματος. Επί τόπου ειδοποιήθηκε η ΕΜΑΚ η οποία επισκέφτηκε το μέρος με την Αστυνομία και σήμερα ξεκίνησε η επιχείρηση ανέλκυσης του. Η Αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για παλιό όχημα που εκτιμάται πως βρίσκεται αρκετά χρόνια στο βυθό του φράγματος . Οι έρευνες της Αστυνομίας σε συνεργασία με την ΕΜΑΚ συνεχίζονται, ενώ όπως διαπιστώθηκε εντός του οχήματος δεν επέβαινε κανένα πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Η Λευκωσία βλέπει επανέναρξη ουσιαστικού διαλόγου στην άτυπη διάσκεψη της Νέας Υόρκης τον Ιούλιο. Αυτό δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος την Τετάρτη, λέγοντας ότι τόσο η σύνθεση της άτυπης διάσκεψης, αλλά και η δουλειά που έχει προηγηθεί από τον περασμένο Μάρτιο, δίνουν τη δυνατότητα για να προχωρήσει η συζήτηση και επί της ουσίας του κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE