ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Στην Κύπρο αναμένεται βαρύς χειμώνας βάσει στατιστικών - «Προβλέπεται πολυομβρία»

Στην Κύπρο αναμένεται βαρύς χειμώνας βάσει στατιστικών - «Προβλέπεται πολυομβρία»

Στην εφημερίδα "Πολίτης" μίλησε ο ερασιτέχνης από την Αυστραλία, προγνωστής του καιρού Έρικ Κίτας, που ζει τα τελευταία 26χρονια στην Κύπρο, παραθέτοντας τη δική του άποψη για το σκηνικό που θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες στην χώρα μας, βάσει δικών του στατιστικών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κίτας, ερωτηθείς για τις δικές του προβλέψεις για τον καιρό της Κύπρου, αρχικά ανάφερε ότι «Βάσει στατιστικών, ο καιρός στην Κύπρο κάνει κάποιους κύκλους, δηλαδή περνούμε κάποιο διάστημα ανομβρίας ή ολιγομβρίας, μετά ακολουθούν κάποιες μέτριες χρονιές και ακολούθως κάποιες οι οποίες έχουν περισσότερη βροχόπτωση από το κανονικό». Ωστόσο, συνέχισε, «Μπορούμε να πούμε ότι πλησιάζει η χρονιά της πολυομβρίας, από τη στιγμή που προηγήθηκαν μια χρονιά σοβαρής ανομβρίας (2ο15-16), και μια άλλη ολιγομβρίας (2016-17). Πλησιάζει, με βάσει τους κύκλους». «Τώρα», υπογράμμισε, «αν θα είναι φέτος ή αν είναι του χρόνου, δεν μπορεί να ξέρει κανένας. Αλλά ευχόμαστε ότι φέτος θα έχουμε πολυομβρία, να μην σπάσουν τα στατιστικά με το να έχουμε ξανά ανομβρία». ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top