ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: «Η μάμα κλαίει συνέχεια... Σε πήρε τηλέφωνο και της είπες έρχομαι σε λίγο» - Συγκλονίζει ξανά η αδελφή του Μάριου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: «Η μάμα κλαίει συνέχεια... Σε πήρε τηλέφωνο και της είπες έρχομαι σε λίγο» -  Συγκλονίζει ξανά η αδελφή του Μάριου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βαρύ είναι το πένθος στην οικογένεια του άτυχου Μάριου Νικολάου, του 22χρονου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής 15/10.

Καθόλου εύκολο δεν είναι για μια οικογένεια, για μια μάνα, ένα πατέρα, μια αδελφή, να χάνει το παιδί της, τον αδελφό της, από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Οι στιγμές, είναι δύσκολες, είναι επώδυνες, ο χρόνος δεν επουλώνει ποτέ την μεγάλη πληγή που αφήνει πάντα μια τέτοια τραγωδία. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην οικογένεια του 22χρονου Μάριου Νικολάου από τη Λεμεσό, του οποίου τα όνειρα «έσβησαν» τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 15/10, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού. Η αδελφή του νεαρού μέσα από μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook το πρωί της Κυριακής 15/10, ενημέρωσε για το χαμό του άτυχου 22χρονου, ωστόσο λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας, τοποθετήθηκε εκ νέου μέσω των κοινωνικών δικτύων. Στην νέα της ανάρτηση, η αδελφή του Μάριου, γνωστοποιεί την συνομιλία του ίδιου με την μητέρα τους, λίγο πριν το τροχαίο και ενώ κάνει αναφορά και για το τι συμβαίνει τώρα στο σπίτι τους, όπου περιμένουν ενημέρωση από την Αστυνομία, για τις συνθήκες με τις οποίες έγινε το δυστύχημα... Σχετικό άρθρο: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της αδελφής του 22χρονου Μάριου: «Γιατί να πάθουμε έτσι πράμα σπίτι μας…» Διαβάστε επίσης: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Το κράνος δεν κατάφερε να σώσει τη ζωή του 22χρονου Μάριου – Χτύπησε πιθανόν στα σιδερένια κιγκλιδώματα   ΛΕΜΕΣΟΣ: Ντύθηκε στα μαύρα άλλη μια οικογένεια – 22χρονος μοτοσικλετιστής το νέο θύμα της ασφάλτου – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Ξέσπασμα Κύπριου Δημοσιογράφου για το νέο θανατηφόρο στη Λεμεσό – «Άλλη μια μάνα να κλαίει, άλλη μια οικογένεια στα μαύρα, άλλο ένα ρεπορτάζ για μας»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοπων» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Δημοτικό στον Κάμπο με μία μόνο μαθήτρια - Έκκληση σε σχολεία να επισκεφθούν τη μικρή Δήμητρα

Συνελήφθη 61χρονος ως ύποπτος για τον εμπρησμό τριών οχημάτων στη Λευκωσία

Κάποιος να… προστατεύσει τον Φειδία



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top