ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ: Κυρίως υλικές οι ζημιές - Δεν τραυματίστηκε σοβαρά η κοπέλα – Κτύπησε στα κιγκλιδώματα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ: Κυρίως υλικές οι ζημιές - Δεν τραυματίστηκε σοβαρά η κοπέλα – Κτύπησε στα κιγκλιδώματα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το όχημα μπορεί να δείχνει επηρεασμένο από την πρόσκρουση στο κιγκλίδωμα, ωστόσο, δόξα τω Θεώ, η οδηγός δεν αντιμετωπίζει σοβαρά τραυματισμό.

Αυτό μας αναφέρθηκε επίσημα από την Αστυνομία σε σχέση με το τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα. Διαβάστε επίσης:  Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο λίγο πριν την έξοδο για Λυθροδόντα – Ασθενοφόρο στην σκηνή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Για λόγους που διερευνώνται από την τροχαία, αυτοκίνητο που οδηγούσε κοπέλα, η οποία κατευθυνόταν από τη Λευκωσία στην Λάρνακα, κτύπησε στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα. Στη σκηνή έσπευσαν αμέσως μέλη της Αστυνομίας που επιλήφθηκαν της κατάστασης, μετακινώντας το όχημα (η ταλαιπωρία για τους οδηγούς δεν ήταν μεγάλη), ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο που μετέφερε την οδηγό στο τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. «Δεν είναι σοβαρό το ατύχημα. Πέραν από υλικές ζημιές, δεν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός» μας ανέφερε αρμόδια αστυνομική πηγή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ - Οι προκλήσεις ενόψει βουλευτικών και ο κίνδυνος αποκλεισμού-Ερωτήματα για επιστροφή Παπαδάκη και Ευσταθίου

ΕΔΕΚ - Οι προκλήσεις ενόψει βουλευτικών και ο κίνδυνος αποκλεισμού-Ερωτήματα για επιστροφή Παπαδάκη και Ευσταθίου

Η ΕΔΕΚ βαδίζει προς τις βουλευτικές εκλογές του 2026 αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη πρόκληση της σύγχρονης ιστορίας της: Την επανένταξή της στο πολιτικό σκηνικό ως σοβαρός και υπολογίσιμος παίκτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE