ΠΑΦΟΣ: Έρευνα Αστυνομίας σε υποστατικό και κατάσχεση υπολογιστών

ΠΑΦΟΣ: Έρευνα Αστυνομίας σε υποστατικό και κατάσχεση υπολογιστών

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου, μέλη του ΟΠΕ Πάφου, διενήργησαν το βράδυ της Δευτέρας 17/10 έρευνα σε υποστατικό στην Πάφο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν εννιά ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι πιστεύεται ότι μετατρέπονταν παράνομα σε μηχανές τυχερού παιχνιδιού, ενώ επίσης πιστεύεται ότι έχουν εγκατεστημένα μη εξουσιοδοτημένα αντίτυπα λειτουργικών λογισμικών προγραμμάτων, κατά παράβαση του Περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας Νόμου. Το ΤΑΕ Πάφου, σε συνεργασία με τον ΟΠΕ Πάφου, διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.