ΑΠΟΕΛ ή Απόλλωνας για τον παικταρά από το γήπεδα της Premier League;

ΑΠΟΕΛ ή Απόλλωνας για τον παικταρά από το γήπεδα της Premier League;

Ένα ρεπορτάζ που εμπλέκει ομάδα της Cyprus League κυκλοφόρησε την Τρίτη 17/10 στην Αγγλία. Ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.hitc.com κάνει λόγο για ενδιαφέρον που επέδειξε ομάδα από την Κύπρο για την απόκτηση ενός γνωστού ποδοσφαιριστής με «βαρύ» βιογραφικό και γεμάτες χρονιές στην Premier League.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται o 30χρονος  Danny Guthrie, που παραμένει χωρίς ομάδα από την 1η Ιουλίου εξετάζει που θα συνεχίσει την καριέρα του έχοντας ως επιλογές το πρωτάθλημα MLS στην Αμερική καθώς και αυτό της Ταϊλάνδης. Σημειώνεται πως για την απόκτηση του ενδιαφέρθηκε και ο APOEL LIMASSOL κάτι που αντιλαμβάνεστε ότι δεν βγάζει νόημα. Είτε οι πρωταθλητές κινήθηκαν για να αποσπάσουν την υπογραφή του είτε οι κυπελλούχοι από τη Λεμεσό. Αν και δεν ξεκαθαρίζεται ποια από τις δύο ομάδες ενδιαφέρθηκε στη συνέχεια γράφει στο ρεπορτάζ ότι λίγες μέρες αργότερα η ομάδα κινήθηκε και «έκλεισε» τον Alan  Rodriguez δανεικό από την Liverpool. Λογικά λοιπόν αν βασιστούμε στα γραφόμενα τους πρόκειται για τον Απόλλωνα που αν ακόμα ενδιαφέρεται για τον παίκτη είναι ακόμα ελεύθερος. Ο 30χρονος κεντρικός μέσος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Blackburn με την οποία δεν ανανέωσε καθώς η ομάδα έπεσε από την Championship στην League One ενώ στο βιογραφικό του έχει μια γεμάτη τετραετία στην Newcastle (2008-12) καθώς και μια τριετία στην Reading (2012-15).  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE