Ακιντζί: Να συνεχίσει η επιτροπή αποζημιώσεων

Ακιντζί: Να συνεχίσει η επιτροπή αποζημιώσεων

Θα πρέπει να αρθούν τα προβλήματα και τα εμπόδια που βρίσκονται ενώπιον της λεγόμενης επιτροπής αποζημιώσεων στα κατεχόμενα, δήλωσε σήμερα ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, ώστε να καταστεί πιο αποδοτική και να προσφέρει λύσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ανέφερε ότι δεν υπήρξε καμία εξέλιξη στο θέμα της επιτροπής ενώπιον της «βουλής». Σύμφωνα με το παράνομο ΤΑΚ, μετά τη συνάντηση του κ. Ακιντζί με τον με τον  λεγόμενο πρωθυπουργό Χουσείν Οζγκουργκούν και τον αναπληρωτή «πρωθυπουργό» Σερντάρ Ντενκτάς, ο Τ/κ ηγέτης δήλωσε ότι  αν δεν μπορεί να λειτουργήσει, τότε θα υπάρχουν προβλήματα. Θα πρέπει, είπε, η λειτουργία της επιτροπής να συνεχίσει  μέχρι το τέλος του χρόνου και αυτό θα πρέπει να γίνει πριν τις «εκλογές».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE