Ο «Μπίδης» να περιμένει, προέχει το ντέρμπι!

Ο «Μπίδης» να περιμένει, προέχει το ντέρμπι!

Στην ΑΕΚ μπορεί να έχει απασχολήσει τη διοίκηση, και όχι μόνο, τα τελευταία 24ωρα το θέμα που προέκυψε με τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, εντούτοις, από τη στιγμή που έχει πάρει μία άλλη… διάσταση το όλο ζήτημα, με την επιστολή από πλευράς του παίκτη, τότε οι κιτρινοπράσινοι της Λάρνακας το αφήνουν στο «περιθώριο», μέχρις ότου προκύψουν οι νέες εξελίξεις περί αυτού.

Σε καμία περίπτωση στην ΑΕΚ δεν θέλουν να τους απασχολήσει άλλο αυτές τις μέρες το θέμα Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη, να μην επηρεαστεί καθόλου η ομάδα από αυτό, για να προσηλωθεί καθαρά, το μυαλό όλων να είναι καθαρό και μονάχα να απασχολεί το Σαββατιάτικο εντός έδρας ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συναντάται σήμερα το πρωί στο Παρίσι με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με βασικά θέματα τις εξελίξεις στο Κυπριακό, τις ευρωτουρκικές σχέσεις και τις περιφερειακές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE