ΑΘΗΝΑ: Δολοφονία νεαρής γυναίκας μέσα σε νεκροταφείο – Φώναζε για βοήθεια πριν χάσει τη ζωή της από τις μαχαιριές που δέχτηκε

ΑΘΗΝΑ: Δολοφονία νεαρής γυναίκας μέσα σε νεκροταφείο – Φώναζε για βοήθεια πριν χάσει τη ζωή της από τις μαχαιριές που δέχτηκε

Η νεαρή γυναίκα φέρει πολλαπλές μαχαιριές και σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, σύρθηκε πάνω σε τάφο ζητώντας βοήθεια, πριν καταλήξει. Η κοπέλα αναγνωρίστηκε από τους οικείους της.

  Μια γυναίκα, ηλικίας 30 ετών, βρέθηκε νεκρή μέσα στο Β Νεκροταφείο Αθηνών, στα Άνω Πατήσια. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η γυναίκα έφερε πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ακούστηκαν νωρίτερα κραυγές μέσα από το νεκροταφείο που καλούσαν σε βοήθεια. Η αστυνομία διεξήγαγε έρευνες σχετικά με το συμβάν στον κοντινό σταθμό του ΗΣΑΠ, και για αυτόν τον λόγο για λίγα λεπτά διακόπηκαν τα δρομολόγια του ηλεκτρικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE