Με προβλήματα και μία επιστροφή στην «αφιλόξενη» έδρα του Εθνικού

Με προβλήματα και μία επιστροφή στην «αφιλόξενη» έδρα του Εθνικού

Τον Εθνικό Άχνας έχει στο πρόγραμμα της η Ανόρθωση ύστερα από το «ντέρμπι» με τον Απόλλωνα Λεμεσού που είχε μπόλικη ένταση. Η «κυρία» συνεχίζει την προετοιμασία της για ένα κρίσιμο ματς που θα την «κρατήσει» στην κορυφή εφόσον πάρει το «τρίποντο».

Οι «κυανόλευκοι» έχουν αρκετά προβλήματα και αυτό δεν ευνοεί τον Ρόνι Λέβι. Οι Σισέ και Σιβού θα απουσιάσουν ενώ ο Ντάνιελ Πράνιτς επιστρέφει για να ενισχύσει την άμυνα σε μία δύσκολη έδρα. Θυμίζουμε ότι ο σύλλογος της Αμμοχώστου έχει να «περάσει» ευχάριστο απόγευμα στο «σπίτι» του Εθνικού από το 2014. Από τότε έως σήμερα, έχουν σημειωθεί δύο ισοπαλίες, και μία ήττα πέρσι με 2-1.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Θετική η συχνή επαφή Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν, αλλά όχι αρκετή. Οι καταγγελίες του κατοχικού ηγέτη, το «δεν θα αφήσουμε τους Τουρκοκύπριους να γίνουν αόρατοι», οι επιστολές σε Γκουτέρες και φον ντερ Λάιεν και η επιστροφή της Ολγκίν με τις καταγεγραμμένες συγκλίσεις των Ηνωμένων Εθνών, βάζουν πλέον τη διαδικασία μπροστά σε ένα κρίσιμο τεστ.

BEST OF TOTHEMAONLINE