Έχει την ευκαιρία όμως… κρύβει παγίδες το «Δάσος»

Έχει την ευκαιρία όμως… κρύβει παγίδες το «Δάσος»

Στο μυαλό του Ρόνι Λέβι βρίσκεται μόνο το παιχνίδι με τον Εθνικό. Το παιχνίδι κρύβει τις δικές του «παγίδες» για την «Κυρία» που καλείται να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο σερί ισόπαλα αποτελέσματα στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Απόλλωνα.

Οι απουσίες είναι αρκετές, καθώς παραμένει εκτός ο Πράνιτς, ο Σιβού που αποβλήθηκε με τον Απόλλωνα, όπως και ο Σεκού Σισέ που συμπλήρωσε ήδη τρεις κίτρινες κάρτες. Στο όριο βρίσκονται οι Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ και Μπανταλόφσκι.

Ο τελευταίος λογικά θα πάρει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Πηλέα που έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, να ξεκινάει στο αριστερό.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE