Μπράβο του Ρονάλντο - Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από τον Κριστιάνο

Μπράβο του Ρονάλντο - Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από τον Κριστιάνο

Σπουδαία κίνηση από τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την πατρίδα του και τους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές, καθώς ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης φρόντισε για τη νοσηλεία 370 ατόμων.

  Η αδερφή του, Κάτια Αβέιρο, γνωστοποίησε πως ο ηγέτης της εθνικής ομάδας της πατρίδας του πλήρωσε για την ιατρική φροντίδα 370 ανθρώπων που αποκόμισαν τραυματισμούς από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών. Μάλιστα, ο ίδιος, όπως διαβάζουμε στο gazzeta.gr είχε γράψει και στα social media πως: «Είναι αδύνατο να μην νοιαστείς... Είμαστε κοντά στις οικογένειες των 42 θυμάτων και τους πληγέντες από τις πυρκαγιές. Στηρίζουμε τους πυροσβέστες που παλεύουν και ρισκάρουν τη ζωή τους για την επιβίωση των συνανθρώπων τους».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.