Μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες αναμένονται καθημερινά - Αναλυτικά η πρόγνωση του Τμ. Μετεωρολογίας

Μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες αναμένονται καθημερινά - Αναλυτικά η πρόγνωση του Τμ. Μετεωρολογίας

νής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Την Δευτέρα 23/10, διαστήµατα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται µε αυξηµένη κατά τόπους συννεφιά, η οποία το µεσηµέρι και το απόγευµα ενδέχεται να δώσει µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, στα ορεινά αλλά και σε κάποιες περιοχές στα βόρεια και στο εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, νείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν µετά το µεσηµέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και τοπικά µέχρι βορειοδυτικοί, νείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο αργότερα θα παρατηρείται σε κάποιες περιοχές αυξηµένη χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, νείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, στους 17 στα νότια και στα ανατολικά παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Τρίτη 24/10, θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές κυρίως νεφώσεις, όµως αργότερα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τοπικά είναι πιθανό να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα. Την Τετάρτη 25/10 και την Πέµπτη 26/10, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση την Τρίτη και την Τετάρτη και µη αξιόλογη µεταβολή την Πέµπτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE