ΕΛΛΑΔΑ

ΦΟΝΟΣ ΣΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ – ΕΛΛΑΔΑ: Πως συνδέεται Κύπρια με τη δολοφονία της 32χρονης - Στο μικροσκόπιο ο πατέρας της

ΦΟΝΟΣ ΣΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ – ΕΛΛΑΔΑ: Πως συνδέεται Κύπρια με τη δολοφονία της 32χρονης - Στο μικροσκόπιο ο πατέρας της

Χρειάστηκαν τρία 24ωρα για να αποκαλύψει ο πατέρας της αδικοχαμένης 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη ότι την ώρα της δολοφονίας της κόρης του, εκείνος περνούσε τυχαία έξω από τον τόπο του εγκλήματος, στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, το απόγευμα της δολοφονίας, περνούσε τυχαία έξω από το νεκροταφείο με το ταξί του. και μάλιστα ενώ είχε πελάτη μια Κύπρια, επιβιβάστηκε μετά στο όχημά του ένας άντρας, ηλικίας περίπου 30 με 35 ετών, ως πελάτης. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΟΝΟΣ ΣΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ - ΕΛΛΑΔΑ: Ξέσπασμα της αδελφής της άτυχης Δώρας κατά του πατέρα τους - «Αίσχος φτου σου ξεφτίλα» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Συγκεκριμένα, ο πατέρας δήλωσε στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής: «Εγώ, εκείνη την ώρα ανέβαινα την Κηφισίας με κούρσα και κατέβηκα μετά. Η τύχη μου η ''μαύρη'' με έβαλε να περάσω τυχαία έξω από το Νεκροταφείο και να πάρω, μάλιστα, έξω από το Β' Νεκροταφείο πελάτη. Εγώ δούλευα ταξί και είχα μια Κύπρια. Την πήρα από το Κολωνάκι και την ανέβασα στο Μαρούσι. Φεύγω, αλλά, επειδή είχε κίνηση η Κηφισίας, φεύγω από Ολυμπιακό Στάδιο, Σπύρου Λούη και κατεβαίνω στον Περισσό. Εκεί, κατέβηκα και έξω από το νεκροταφείο, πήρα έναν άντρα από την πόρτα του νεκροταφείου, περίπου 30 με 35 ετών, και τον πήγα στο Λόφο Σκουζέ, την ώρα που δεν γνώριζα ότι έψαχναν τους δολοφόνους του παιδιού μου. Μπορούν να με δουν και από τις κάμερες. Εγώ ήμουν εκεί, γύρω στις 18:30, σίγουρα, όταν είχαν κλείσει οι γραμμές του τρένου».  Ίσως ο ρόλος και η μαρτυρία της Κύπριας που ήταν πελάτης του πατέρα της 32χρονης Δώρας εκείνη την ώρα, να έχει τη δική του σημασία στην όλη υπόθεση, αν γνωρίζει ή είδε κάτι. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ: Το ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο που εξετάζει η Αστυνομία για την άγρια δολοφονία της εφοριακού - Δέχθηκε 14 μαχαιριές Το ταξί του πατέρα της Δώρας στο μικροσκόπιο της έρευνας για τον δολοφόνο της: «Σκανάρουν» το ταξί, ελέγχουν κινητά και επικοινωνίες και ξεκινούν δεύτερο κύκλο καταθέσεων. Αυτοί είναι οι τρεις άξονες στους οποίους κινούνται από σήμερα οι έρευνες του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για την εξιχνίαση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης μέσα στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, στα Πατήσια. Η πολύωρη κατάθεση του πατέρα της, χθες το απόγευμα στη ΓΑΔΑ, άνοιξε νέους δρόμους στις έρευνες καθώς αποκάλυψε στοιχεία και λεπτομέρειες για τη ζωή και τις σχέσεις της κόρης του. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί επικεντρώθηκαν για αρκετή ώρα στη σχέση που είχε ο πατέρας με το παιδί του και όπως αποκαλύφθηκε, είχαν περισσότερους από τέσσερις μήνες να έρθουν σε επαφή ενώ η οικογένεια μετά τον χωρισμό των γονέων αντιμετώπιζε πολλά εσωτερικά προβλήματα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΘΗΝΑ: Με 14 μαχαιριές και κτύπημα στην καρδιά σκότωσε την 32χρονη Δώρα ο δολοφόνος
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πατέρας δεν γνώριζε καν πού ακριβώς εργαζόταν η 32χρονη κάνοντας λόγο για έρευνες στο ΣΔΟΕ, αγνοώντας ότι δούλευε στην Α' ΔΟΥ Πειραιά. Η αναφορά του δε, ότι περίπου δύο ώρες μετά το έγκλημα πέρασε από το σημείο και μάλιστα επιβίβασε στο ταξί του έναν νεαρό άνδρα που ήταν αναστατωμένος και εκτός εαυτού, αποτέλεσε το δεύτερο σημείο στο οποίο επικεντρώθηκαν οι αστυνομικοί στην κατάθεση του. Για τον λόγο αυτό, θα περάσει από το μικροσκόπιο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ το συγκεκριμένο όχημα έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει DNA ή αποτυπώματα που να «κουμπώνουν» σε αυτά που βρέθηκαν στο χώρο του εγκλήματος.
«Ο πατέρας στην κατάθεση που έδωσε, πληροφόρησε τους αστυνομικούς για ό,τι γνωρίζει. Προσπάθησε να βοηθήσει στις έρευνες. Οφείλουμε να σεβαστούμε αυτή τη στιγμή και τη νεκρή κοπέλα, όπως επίσης οφείλουμε να σεβαστούμε τις έρευνες που κάνει η ελληνική αστυνομία, στην οποία έχουμε εμπιστοσύνη. Ας αφήσουμε να κάνει το έργο της» δήλωσε στο protothema.gr ο συνήγορος του πατέρα της 32χρονης κ. Απόστολος Λύτρας.
Από Protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top