ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χ. ΧΡΙΣΤΟΥ: «Δεν θα συνομιλήσουμε με τον "κανένα"» - «Ο Πρόεδρος υποβιβάζει τον εαυτό του»

Χ. ΧΡΙΣΤΟΥ: «Δεν θα συνομιλήσουμε με τον "κανένα"» - «Ο Πρόεδρος υποβιβάζει τον εαυτό του»

«Δεν θα συνομιλήσουμε με τον "κανένα"», δήλωσε o υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Χρίστος Χρίστου, εννοώντας τον Τουρκοκύπριο ηγέτη. «Ο κ. Αναστασιάδης υποβιβάζει τον εαυτό» είπε ο υποψήφιος του ΕΛΑΜ.

Ο υποψήφιος του ΕΛΑΜ για τις Προεδρικές εκλογές του 2018, φιλοξενούμενος στο ΡΙΚ, την Δευτέρα 23/10, δήλωσε ότι σε περίπτωση εκλογής του δεν πρόκειται να συνομιλήσει με τον "κανένα", εννοώντας τον εκάστοτε τουρκοκύπριο ηγέτη και εξήγησε ότι αφού θεωρεί τον εαυτό του ηγέτη ενός κράτους που η Κυπριακή Δημοκρατία δεν αναγνωρίζει δεν μπορεί να διαπραγματεύεται μαζί του. Ακόμη, ο κ. Χρίστου είπε ότι είναι υπέρ του διαλόγου, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι είναι εναντίων του δικοινοτικού διαλόγου αφού το Κυπριακό είναι θέμα εισβολής και κατοχής από την Τουρκία. «Οι Τουρκοκύπριοι έχουν δικαιώματα, δεν μπορούν όμως να έχουν πολιτική ισότητα», ανέφερε ο υποψήφιος του ΕΛΑΜ, ενώ διαφωνεί με τη λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας και κάθε λύση ομοσπονδίας. «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποβιβάζει τον εαυτό» είπε ο κ. Χρίστου και συμπλήρωσε λέγοντας ότι ο εκάστοτε Πρόεδρος είναι νόμιμος Πρόεδρος κράτους και όχι ηγέτης κοινότητας, κάτι που χαρακτήρισε ως λάθος που πρέπει να διορθωθεί. Όσον αφορά τις θέσεις του ΕΛΑΜ για την οικονομία, ο κ. Χρίστου δήλωσε ότι δεν πρόκειται να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα κανενός μεγαλοκαρχαρία, ενώ προτείνει κούρεμα δανείων με βάση συγκεκριμένα κριτήρια. Δείτε τα όσα είπε ο υποψήφιος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου: https://www.youtube.com/watch?v=JwzKJiucsTA

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

100χρονη εξακολουθεί να εργάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα και αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από τη μακροζωία της

Αεροσυνοδός αποκάλυψε το λόγο που δεν πρέπει να φοράτε κοντομάνικο μπλουζάκι στο αεροπλάνο

Ποιες τροφές μας κρατούν ενυδατωμένους το καλοκαίρι - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

Βιασμός 19χρονης στη Χλώρακα: Συνελήφθη ο 26χρονος που καταζητείτο

Ελένη Πετρουλάκη: Με μαύρο μπικίνι και γραμμωμένους κοιλιακούς στη Μήλο - Η εντυπωσιακή φωτό στα 53 της

Σε καυγά εξελίχθηκε τροχαίο στην Πάφο - Του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με σμίλα στο κεφάλι



Συνάντηση ΠτΔ - Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης Συμβουλίου Ασφαλείας

Συνάντηση ΠτΔ - Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης Συμβουλίου Ασφαλείας

Συνάντηση με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, θα έχει το απόγευμα της Δευτέρας στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top