Υπέκυψε στα τραύματα του ο 63χρονος πεζός που χτυπήθηκε από όχημα έξω από το Αρεταίειο

Υπέκυψε στα τραύματα του ο 63χρονος πεζός που χτυπήθηκε από όχημα έξω από το Αρεταίειο

Ο 63χρονος νοσηλευόταν από την Πέμπτη (19/10) που χτυπήθηκε με αυτοκίνητο στην εντατική μονάδα σε κρίσιμη κατάσταση αλλά υπέκυψε στα τραύματα του την Δευτέρα (23/10).

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 08:00 το πρωί της Πέμπτης (19/10) και ενώ το θύμα περπατούσε στην λεωφόρο Ανδρέα Αβρααμίδη στον Στρόβολο έξω από το ιδιωτικό νοσοκομείο Αρεταίειο. Παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα που οδηγούσε 53χρονη. Ο 63χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο Αρεταίειο όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα κρανίου, αιμάτωμα εγκεφάλου και κάταγμα πλευρών. Τέσσερις μέρες όμως μετά ο άτυχος 63χρονος έχασε την μάχη για την ζωή και υπέκυψε στα τραύματα του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE