Επιτελείο Μαλά: «Κυβέρνηση Αναστασιάδη ισούται με κυβέρνηση φοροδιαφυγής»

Επιτελείο Μαλά: «Κυβέρνηση Αναστασιάδη ισούται με κυβέρνηση φοροδιαφυγής»

Επίθεση στον Πρόεδρο Αναστασιάδη εξαπέλυσε το επιτελείο Σταύρου Μαλά με αφορμή τα ζητήματα φοροδιαφυγής.

Σε ανακοίνωση του αναφέρει: "Απροβίβαστο παίρνει και πάλι η κυβέρνηση Αναστασιάδη στα θέματα φοροδιαφυγής, αφού ύστερα από πέντε χρόνια διακηρύξεων για ενίσχυση του τμήματος Εφόρου Φορολογίας δεν έγινε απολύτως τίποτε. Ο Σταύρος Μαλάς εξέφρασε την ισχυρή πολιτική του βούληση για αποφασιστική αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής όχι μόνο για την ενίσχυση των δημοσίων εσόδων αλλά και για να σταλεί μήνυμα ισονομίας για όλους τους πολίτες. Το φορολογικό μας πλαίσιο θα πρέπει να έχει σαν στόχο τη δικαιότερη κατανομή των φορολογικών βαρών και την υιοθέτηση στοχευμένων κινήτρων για την ανάπτυξη εξέφρασε ο υποψήφιος για την προεδρία Σταύρος Μαλάς κατά τη διάρκεια συνάντησης του σήμερα, 25/10, στα γραφεία του Εφόρου Φορολογίας. Ο κ. Μαλάς ανέφερε ακόμη πως μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή στρατηγική επιβάλλεται να είναι συνδεδεμένη με ένα νοικοκυρεμένο και αποτελεσματικό κράτος, έτσι που να μπορέσουμε να έχουμε δικαιότερη κοινωνία που θα προσφέρει συνθήκες ευημερίας και ανάπτυξης για όλους. Αυτό θα επιτευχθεί εάν διασφαλίσουμε ότι τα δημόσια έσοδα στηρίζουν τον αναπτυξιακό μας σχεδιασμό".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η δραματική παρέμβαση Τραμπ τη νύχτα που «σώθηκε» η εκεχειρία: «Γύρνα πίσω τα αεροπλάνα» είπε στον Νετανιάχου - «Τους ρίξατε όλο σας το οπλοστάσιο»

Η δραματική παρέμβαση Τραμπ τη νύχτα που «σώθηκε» η εκεχειρία: «Γύρνα πίσω τα αεροπλάνα» είπε στον Νετανιάχου - «Τους ρίξατε όλο σας το οπλοστάσιο»

Τον δραματικό διάλογο ανάμεσα στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου έφερε απόψε στη δημοσιότητα μία από τις πιο αξιόπιστες δημοσιογραφικές πηγές του Ισραήλ, το Channel 13.

BEST OF TOTHEMAONLINE