Βιάστηκε να «βάλει» το μεροκάματο ο Λούκας;

Βιάστηκε να «βάλει» το μεροκάματο ο Λούκας;

Αντιδράσεις εκατέρωθεν προκάλεσε η απόφαση του διαιτητή Λούκα Σωτηρίου για αναβολή του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Απόλλωνα το βράδυ του Σαββάτου 25/10.

Σχετικό άρθρο: ΓΣΠ: Αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Αναντίρρητα το «στολίδι» της πρωτεύουσας και το πιο σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου της Κύπρου δεν ήταν σε καλή κατάσταση γύρω στις 19:10 που επιθεωρήθηκε, ωστόσο με την βροχή να έχει καταλαγιάσει και τον χρόνο ως σύμμαχο ο κύριος Σωτηρίου αποφάσισε να στείλει «πρόωρα» για μπάνιο τις δύο ομάδες. Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να δοθεί παράταση χρόνου από τον διαιτητή και να περιμένει τουλάχιστον μέχρι τις 20:00 για να αξιολογήσουν την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο ΓΣΠ, σε μια περίοδο που το πρόγραμμα τόσο του ΑΠΟΕΛ όσο και του Απόλλωνα είναι βεβαρημένο και με τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις σε Champions και Εuropa League αντίστοιχα. Μερίδα φιλάθλων αποχωρώντας από το ΓΣΠ  υποστήριξαν  πως ο Λούκας Σωτηρίου βιάστηκε να βάλει το «μεροκάματο» στη τσέπη αν και όπως πληροφορούμαστε με την αναβολή ενός παιχνιδιού ο διαιτητής λαμβάνει το μισό ποσό ως αποζημίωση, δηλαδή κοντά στα 325 ευρώ. (δεν αποκλείεται να παίρνει μάλιστα και ολόκληρο το ποσό)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE