Όχι άλλη… «στραβοτιμονιά»!

Όχι άλλη… «στραβοτιμονιά»!

Οι δύο συνεχόμενες ήττες έφεραν προβληματισμό στην ΑΕΛ και «χάλασαν» το καλό κλίμα που υπήρχε στις πρώτες έξι αγωνιστικές, αφού πλέον η ομάδα έπεσε στην 8η θέση και ήδη μία μεγάλη μερίδα οπαδών της, άρχισε την… «καταστροφολογία».

Το βραδινό (26/10, 19:00) εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον σκληροτράχηλο Ολυμπιακό, προσφέρεται για… «βάλσαμο στις πληγές», αρκεί η Λεμεσιανή ομάδα να παρουσιάσει μία διαφορετική εικόνα σε σχέση με αυτήν που έδειξε στα προηγούμενα φετινά παιχνίδια της κόντρα στις λεγόμενες μικρομεσαίες ομάδες.

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην 9η αγωνιστική, όμως το ματς κόντρα στον «Τακτακαλά» το λες και… κομβικό ενόψει της συνέχειας, αφού αν προκύψει μία ακόμα «στραβοτιμονιά», θα υπάρξουν «κλυδωνισμοί» και πλέον οι «γαλαζοκίτρινοι» θα αρχίσουν να… κοιτάνε και στο κάτω διάζωμα της βαθμολογίας, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι η ομάδα θα κινδυνέψει.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE