Oμολόγησε κι ο Φοίβος τον «πονοκέφαλο» τους για το ΓΣΠ

Oμολόγησε κι ο Φοίβος τον «πονοκέφαλο» τους για το ΓΣΠ

Σε πρωινό ρεπορτάζ είχαμε κάμει αναφορά, για το πιθανό λόγο που το ΓΣΠ έμοιαζε με λίμνη. Έχουμε συλλέξει νεότερες πληροφορίες…

Επιβεβαιώνεται και από τους διαχειριστές του ΓΣΠ, ότι επειδή συσσωρεύτηκε κάμποση λάσπη κάτω από το χόρτο, δεν λειτουργεί σωστά το σύστημα απορρόφησης του νερού και αποστράγγισης του αγωνιστικού χώρου.

Όπως έμαθε η ιστοσελίδα μας, το ομολόγησε και διευθυντής του γηπέδου Φοίβος Κωνσταντινίδης, σε πηγαδάκια χθες το απόγευμα στα αποδυτήρια, ότι αυτός είναι ο λόγος που “μαζεύτηκε” κάμποσο νερό από την νεροποντή.

Υπάρχει κίνδυνος, αυτή την εικόνα (όπως τη χθεσινή που οδήγησε σε αναβολή του ΑΠΟΕΛ-Απόλλων) να έχει ο αγωνιστικός χώρος του ΓΣΠ, όποτε είναι βροχερές οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE