«Ναι, είναι πρόβλημα η λάσπη…»

«Ναι, είναι πρόβλημα η λάσπη…»

Νωρίτερα η ιστοσελίδα μας σας ενημέρωσε για τα πηγαδάκια στο ΓΣΠ, στο εξ αναβολής ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής μεταξύ ΑΠΟΕΛ – Απόλλων, όπου ο γενικός διευθυντής του σταδίου, Φοίβος Κωνσταντινίδης, είχε αναφέρει ότι η λάσπη ήταν ο βασικός λόγος για αυτή την απόφαση του διαιτητή, Λούκα Σωτηρίου.

Ο ίδιος το πρωί μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95,0 επιβεβαιώσε αυτό και τόνισε:

«Εγώ δεν ξαφνιάστηκα. Κάποια μέρα αυτό θα γινόταν. Ο λόγος είναι ότι είχε ασυνήθιστα μεγάλη βροχή. Η ποσότητα βροχής ήταν πολύ μεγάλη που ήταν κοντά στην έναρξη του αγώνα. Τον Μαιο που γίνεται η συντήρηση, αφαιρούμε τη λάσπη που δημιουργείται.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE