ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΥΠΡΟΣ: Παραλίγο να παίξουν ξύλο στη Βουλή - Πρώτη φορά διπλανοί σε εκπομπή – Προκάλεσε εντύπωση η στάση τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Παραλίγο να παίξουν ξύλο στη Βουλή - Πρώτη φορά διπλανοί σε εκπομπή – Προκάλεσε εντύπωση η στάση τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έξι μήνες μετά το λεκτικό επεισόδιο που λίγο έλειψε να εξελιχτεί και σε χειροδικία μέσα στην κυπριακή Βουλή, Γιώργος Γεωργίου και Λίνος Παπαγιάννης κάθισαν  για πρώτη φορά δίπλα – δίπλα σε τηλεοπτικό πάνελ.

Θέμα συζήτησης στο ΡΙΚ, ήταν υποθέσεις που απασχολούν την επιτροπή ελέγχου και αφορούν κυρίως φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής. Οι δυο βουλευτές, που παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στο πρόσφατο παρελθόν σεβάστηκαν τον πολιτικό πολιτισμό και δεν ξέφυγαν ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Ακόμη και όταν ο Γιώργος Γεωργίου προς το τέλος της εκπομπής, άσκησε πολιτική κριτική στο ΕΛΑΜ για την «αντισυστημικότητα» του, ο κ. Παπαγιάννης δεν αντέδρασε καθόλου αφήνοντας τον ΑΚΕΛικό συνάδελφο του να ολοκληρώσει την θέση του. Η στάση των δυο βουλευτών προκαλεί θετική εντύπωση αφού αποδεικνύεται εμπράκτως, ότι στις δημοκρατίες, ένας «φασίστας» και ένας «κομμουνιστής» μπορούν να ανταλλάξουν πολιτικά επιχειρήματα, μακριά από χαρακτηρισμούς, βρισίδια και αχρείαστες εντάσεις άλλων εποχών... Παραλίγο να «έπαιζαν» ξύλο στη Βουλή Τον Απρίλιο του 2017, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Γιώργος Γεωργίου, χαρακτήρισε «αλήτη» μέσα στη Βουλή τον βουλευτή του ΕΛΑΜ, Λίνο Παπαγιάννη. Ο δεύτερος είχε προκαλέσει την οργή του πρώτου, όταν από το βήμα του κοινοβουλίου έκανε αναφορά σε «εθνικούς μειοδότες». Ο ΕΛΑΜίτης βουλευτής, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του κ. Γεωργίου για να ακολουθήσουν σκηνές απείρου κάλλους, με επέμβαση της ΜΜΑΔ μέσα στο κυπριακό κοινοβούλιο. Ήταν η πιο επεισοδιακή συνεδρία της Βουλής από καταβολής Κυπριακής Δημοκρατίας και αφορούσε το ενωτικό δημοψήφισμα. Το ημερολόγιο έγραφε 8 Απριλίου. T.X ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: Ο Παπαγιάννης χίμηξε στον Γεωργίου του ΑΚΕΛ – «Εννά με πεις μειοδότη εμένα ρε αλήτη;» – Έξαλλη η Χαραλαμπίδου – ΜΜΑΔ στη Βουλή! – Απεχώρησε ο ΔΗΣΥ Νέο αποκαλυπτικό βίντεο καταγράφει την επίθεση Παπαγιάννη στον Γεωργίου του ΑΚΕΛ – «Είμαστε μειοδότες ρε αλήτη;»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέες έρευνες στα Περβόλια - Μέρος όπλου το τεκμήριο που εντοπίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

Έριξαν χειροβομβίδα σε αυλή οικίας στη Λάρνακα – Εντός του σπιτιού οι ένοικοι – Ψάχνουν τους δράστες

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ στο πλευρό των Κυπρίων για λύση του Κυπριακού

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ στο πλευρό των Κυπρίων για λύση του Κυπριακού

«Η Ευρώπη θα στέκεται πάντα στο πλευρό σας για να λυθεί το Κυπριακό» αναφέρει σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της προς τον κυπριακό λαό η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top