LIFESTYLE

Συνεργάτης της Ευριπίδου ήταν συμμαθητής με την Κύπρια Φάνη Ζώχιου - VIDEO

Συνεργάτης της Ευριπίδου ήταν συμμαθητής με την Κύπρια Φάνη Ζώχιου - VIDEO

H Φανή Ζώχιου ερμήνευσε το πασίγνωστο και με μεγάλο βαθμό δυσκολίας τραγούδι "Still got the blues" και ενθουσίασε στο 8o Blind Audition του The Voice of Greece.

Όταν ανέβηκε στην σκηνή του “The Voice” εντυπωσίασε τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος γύρισε πρώτο την καρέκλα του. Παρόλο που η Έλενα Παπαρίζου πάτησε το κουμπί τελευταία, μετά τον Κώστα Μαραβέγια, ωστόσο η Φανή δήλωσε ότι έχει μεγάλο έρωτα με την εκρηκτική κριτή και γι αυτό την επέλεξε. Αυτό πλήγωσε πολύ τον Ρουβά, ο οποίος δεν έκρυψε τον θαυμασμό του προν την μισή Κύπρια, μισή Κερκυραία, επομένως και συμπατριώτισσά του. Την Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου, καθώς σχολίαζαν το "VOICE" στην εκπομπή "Όλα Για Σένα"  ο Παντελής Παναγιώτου, ο δημοσιογράφος του πάνελ του "Όλα Για Σένα" είπε ότι την γνωρίζει αφού ήταν στο ίδιο σχολείο μαζί του. Ο Παντελής όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Φανή: Στα παρακάτω video θα δείτε την ερμηνεία της Φανής Ζώχιου: Τελικά επέλεξε την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.  

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Άφαντος παραμένει ο ισοβίτης - Ελεύθερος ο ένας από τους συλληφθέντες

• Οι χώρες στην ΕΕ με τα πιο υγιή χρόνια ζωής - Ποια η θέση της Κύπρου

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Το Ισραήλ αποκλείει τον Λίβανο από αέρα και θάλασσα, χτυπά κτίρια στη Βηρυτό - Χωρίς τηλεπικοινωνίες η Χεζμπολάχ - Βίντεο και φωτογραφίες

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  



Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άντρας ηλικίας 31 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά, σε οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το απόγευμα, στην επαρχία Λευκωσίας. Ο 31χρονος νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top