Συνεργάτης της Ευριπίδου ήταν συμμαθητής με την Κύπρια Φάνη Ζώχιου - VIDEO

Συνεργάτης της Ευριπίδου ήταν συμμαθητής με την Κύπρια Φάνη Ζώχιου - VIDEO

H Φανή Ζώχιου ερμήνευσε το πασίγνωστο και με μεγάλο βαθμό δυσκολίας τραγούδι "Still got the blues" και ενθουσίασε στο 8o Blind Audition του The Voice of Greece.

Όταν ανέβηκε στην σκηνή του “The Voice” εντυπωσίασε τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος γύρισε πρώτο την καρέκλα του. Παρόλο που η Έλενα Παπαρίζου πάτησε το κουμπί τελευταία, μετά τον Κώστα Μαραβέγια, ωστόσο η Φανή δήλωσε ότι έχει μεγάλο έρωτα με την εκρηκτική κριτή και γι αυτό την επέλεξε. Αυτό πλήγωσε πολύ τον Ρουβά, ο οποίος δεν έκρυψε τον θαυμασμό του προν την μισή Κύπρια, μισή Κερκυραία, επομένως και συμπατριώτισσά του. Την Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου, καθώς σχολίαζαν το "VOICE" στην εκπομπή "Όλα Για Σένα"  ο Παντελής Παναγιώτου, ο δημοσιογράφος του πάνελ του "Όλα Για Σένα" είπε ότι την γνωρίζει αφού ήταν στο ίδιο σχολείο μαζί του. Ο Παντελής όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Φανή: Στα παρακάτω video θα δείτε την ερμηνεία της Φανής Ζώχιου: Τελικά επέλεξε την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE