Θα «παίζει» διπλά στον Φανιέρο ο Lyubomir Vachev

Θα «παίζει» διπλά στον Φανιέρο ο Lyubomir Vachev

O Ερμής Αραδίππου με ανακοίνωση του το μεσημέρι της Πέμπτης(26/10) ενημέρωσε για την συνεργασία του με τον Κ.Lyubomir Vachev ιδιοκτήτη της εταιρείας Lkv Bulgaria cheese ltd, ο οποίος θα πάρει μία θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερμή, ως αναπληρώτης προέδρος.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

“Μεγάλη έκπληξη και ανέλπιστη μας ανάμενε πρωί πρωί . Ο πρόεδρος μας ενημέρωσε ότι θα έχουμε νέο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο . Πρόκειται για τον Κ.Lyubomir Vachev ιδιοκτήτης της εταιρείας Lkv Bulgaria cheese ltd ο οποίος θα αναλάβει την θέση του Αναπληρωτή αντιπροέδρου της ομαδας . Ο Κ . Lyubomir Vachev με ενθουσιασμό δήλωσε ότι θα σταθεί δίπλα στο πρόεδρο και την ομάδα μας .


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE