Θα «παίζει» διπλά στον Φανιέρο ο Lyubomir Vachev

Θα «παίζει» διπλά στον Φανιέρο ο Lyubomir Vachev

O Ερμής Αραδίππου με ανακοίνωση του το μεσημέρι της Πέμπτης(26/10) ενημέρωσε για την συνεργασία του με τον Κ.Lyubomir Vachev ιδιοκτήτη της εταιρείας Lkv Bulgaria cheese ltd, ο οποίος θα πάρει μία θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερμή, ως αναπληρώτης προέδρος.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

“Μεγάλη έκπληξη και ανέλπιστη μας ανάμενε πρωί πρωί . Ο πρόεδρος μας ενημέρωσε ότι θα έχουμε νέο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο . Πρόκειται για τον Κ.Lyubomir Vachev ιδιοκτήτης της εταιρείας Lkv Bulgaria cheese ltd ο οποίος θα αναλάβει την θέση του Αναπληρωτή αντιπροέδρου της ομαδας . Ο Κ . Lyubomir Vachev με ενθουσιασμό δήλωσε ότι θα σταθεί δίπλα στο πρόεδρο και την ομάδα μας .


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE