Έδειξε ότι δεν την φοβίζουν τα ντέρμπι…

Έδειξε ότι δεν την φοβίζουν τα ντέρμπι…

Η Ανόρθωση για δεύτερη φορά στην τρέχουσα σεζόν αφήνει δύο βαθμούς στην έδρα της. Η πρώτη ήταν κόντρα στον Απόλλωνα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής και η άλλη ήταν απέναντι στην Πάφο για την 9η αγωνιστική.

Στο στρατόπεδο της «Κυρίας» μπορεί να μην κατάφεραν να κερδίσουν το παιχνίδι κόντρα στην Πάφο (το άξιζαν βάσει ευκαιριών), όμως το γεγονός αυτό δεν ρίχνει την ψυχολογία της ομάδας η οποία έχει γυρίσει σελίδα και άρχισε να επικεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι που δεν είναι άλλο από το ντέρμπι του Σαββάτου με αντίπαλο την Ομόνοια.

Η ομάδα του Ρόνι Λέβι μετά τους χαμένους βαθμούς κόντρα στο συγκρότημα του Λούκα Έλσνερ θα μεταβεί στην πρωτεύουσα με πρώτιστο στόχο φυσικά την νίκη και τους τρεις βαθμούς οι οποίοι θα επιτρέψουν της Ανόρθωσης να επιστρέψει πίσω στα νικηφόρα αποτελέσματα κι αν την ευνοήσουν και τα αποτελέσματα να ανέβει και πάλι μόνη στην κορυφή.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE