LIFESTYLE

Ο Γιώργος Μερκής παρακολουθεί την σύζυγό του στο ΡΙΚ - VIDEO

Ο Γιώργος Μερκής παρακολουθεί την σύζυγό του στο ΡΙΚ - VIDEO

Ο άσος του ΑΠΟΕΛ άραξε στον καναπέ του σπιτιού του και συντονίστηκε με το κρατικό κανάλι για να απολαύσει την σύζυγό του.

Η Άντρεα Κυριάκου την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου, βρέθηκε στην εκπομπή του ΡΙΚ, “Γυναικεία Υπόθεση”. Την εκπομπή παρουσιάζει η Ελίτα Μιχαηλίδου μαζί με την Κωνστάντια Δημητριάδου, αρχισυντάκτρια του περιοδικού Hello! και την ηθοποιό Μαριλένη Σταύρου. Μια εκπομπή που απευθύνεται στην γυναίκα και η Άντρεα Κυριάκου δεν θα μπορούσε να μιλήσει για κάτι άλλο εκτός από την μόδα. Σχετικό άρθρο: Δείτε τι απολαμβάνει η Άντρεα Κυριάκου χωρίς τύψεις! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Στην συγκεκριμένη εκπομπή, όπως θα δείτε και στο video που μοιράστηκε ο Μεκρής στο instastorieς του μιλά για τα καλλιστεία, με αφορμή την πρεμιέρα του Star Κύπρος 2017. Ο άσος του ΑΠΟΕΛ γι ακόμια μια φορά δείχνει πόσο πολύ στηρίζει κάθε επαγγελματικό βήμα της συζύγου, αλλά και πόσο περήφανος νιώθει για την γυναίκα του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top