Γκάλοπ Themasports: Οι προβλέψεις για το ντέρμπι Ομόνοια – Ανόρθωση (video)

Γκάλοπ Themasports: Οι προβλέψεις για το ντέρμπι Ομόνοια – Ανόρθωση (video)

Άλλο ένα ντέρμπι είναι προ των πυλών… Η ανεβασμένη Ομόνοια θα αντιμετωπίσει την επίσης ανεβασμένη και φορμαρισμένη Ανόρθωση στο μεγάλο ματς που θα διεξαχθεί το απόγευμα στις 18:00 στο ΓΣΠ.

Οι «πράσινοι» ως γνωστόν προέρχονται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα με ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα με τους ποδοσφαιριστές του να έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους, να είναι απόλυτα ετοιμοπόλεμοι για να «χτυπήσουν» το θετικό αποτέλεσμα και στο τρίτο ντέρμπι της φετινής χρονιάς απέναντι στην Ανόρθωση.

Όσον αφορά το σύνολο του Ρόνι Λέβι έρχεται στην Λευκωσία με φάρο το μεγάλο «διπλό» κόντρα στον ΑΠΟΕΛ έτσι ώστε να προσπαθήσει και κόντρα στο «τριφύλλι» να πάρει την νίκη και να επιστρέψει πίσω στην Λάρνακα, με το τρίποντο στις αποσκευές του.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE