Ομόνοια-Ανόρθωση: Οι μεγάλες προσωπικότητες που θα κρίνουν το ντέρμπι

Ομόνοια-Ανόρθωση: Οι μεγάλες προσωπικότητες που θα κρίνουν το ντέρμπι

Γράφει ο Αντρέας Μιχαήλ

Η 10η αγωνιστική είναι προ των πυλών. Άλλο ένα ντέρμπι δεσπόζει το Σαββατοκύριακού μας για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyta. Ομόνοια και Ανόρθωση κονταροχτυπιούνται στο ΓΣΠ το ερχόμενο Σάββατο στις 18:00, με τις δυο ομάδες να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για τους δικούς τους λόγους.

Η Ομόνοια επιστρέφει στο ΓΣΠ μετά από την επιτυχημένη έξοδό της στο «Αμμόχωστος» απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα και θέλει να δώσει συνέχεια όσο και στα δύο προηγούμενα τρίποντα όσο και στην παράδοση που έχει κόντρα στην «κυρία». Η Ανόρθωση έρχεται στην Λευκωσία θέλοντας να αφήσει πίσω της το παιχνίδι με την Πάφο και να επιστρέψει στις νίκες.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα χρήματα υπάρχουν, φέρτε ώριμα έργα» – Η απάντηση ΠτΔ στις αντιδράσεις για τη Λεμεσό - Τα 3 σχέδια για το κυκλοφοριακό

«Τα χρήματα υπάρχουν, φέρτε ώριμα έργα» – Η απάντηση ΠτΔ στις αντιδράσεις για τη Λεμεσό - Τα 3 σχέδια για το κυκλοφοριακό

Στις επιδόσεις της κυπριακής οικονομίας και τους ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης της αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE