Αγόρασαν αυτοκίνητο σ' έναν άγνωστο για να μην περπατάει 2,5 ώρες για τη δουλειά του!

Αγόρασαν αυτοκίνητο σ' έναν άγνωστο για να μην περπατάει 2,5 ώρες για τη δουλειά του!

Μία μέρα αυτό το ζευγάρι προθυμοποιήθηκε να γυρίσει έναν ξένο σπίτι του. Γυρνούσε από τη δουλειά του και τους εξήγησε πως κάθε μέρα χρειάζεται να περπατάει 2,5 ώρες για να δουλέψει. Ακόμα και με χιόνια ή βροχές... Το ζευγάρι σκεφτόταν συνέχεια αυτό τον άνδρα κι αποφάσισε πως πρέπει να κάνει κάτι. Έτσι, τα δύο νεαρά παιδιά κατάφεραν να συγκεντρώσουν χρήματα, τόσο από τις οικονομίες τους, όσο από δωρεές 30 ανθρώπων για να κάνουν τη ζωή του αγνώστου καλύτερη.

  Πήγαν στο σπίτι του με το νέο αυτοκίνητο κι ο ηλικιωμένος άνδρας δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Πλέον, θα χρειάζεται μόνο 25 λεπτά για να πάει στη δουλειά του!   Aπό Gazzeta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος αξιολόγησης S&P Global αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές και διατήρησε την αξιολόγηση στο A-, επισημαίνοντας τη σταθερή μείωση του δημόσιου χρέους, τα διαδοχικά δημοσιονομικά πλεονάσματα και την εκτιμώμενη συνέχιση του ανθεκτικού ρυθμού ανάπτυξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE