Λούκα γιατί; (Εθνικός-ΑΠΟΕΛ)

Λούκα γιατί; (Εθνικός-ΑΠΟΕΛ)

Ιδιαίτερα λάθη που να στοιχίσουν στις δύο ομάδες δεν έκανε το πρόσωπο των…τελευταίων ημερών ο διαιτητής Λούκας Σωτηρίου, όμως "πίκρανε" τους πορτοκαλί με το τελευταία σφύριγμά του.

  Μετά την αναβολή στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Απόλλων ο ρέφερι κλήθηκε να διευθύνει και το παιχνίδι των πρωταθλητών κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Ένας νεανικός, μαχητικός αλλά κουρασμένος Εθνικός κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία από τον ΑΠΟΕΛ ωστόσο ο διαιτητής Λούκας Σωτηρίου θα μπορούσε να αφήσει το παιχνίδι να συνεχιστεί για λίγο ακόμα. Αρχικά είχε υποδείξει 6 λεπτά καθυστερήσεων, όμως από αυτά τα έξι άντε να παίχτηκαν τα δύο καθώς ποδοσφαιριστές του Εθνικού έπεφταν εξαιτίας της υπερπροσπάθειας στον αγωνιστικό χώρο τραυματισμένοι. Δεν λέμε ότι έκαναν καθυστερήσεις επίτηδες, ωστόσο το παιχνίδι δεν παίχτηκε και πολύ στον χρόνο που είχε προσθέσει ο ρέφερι κάτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν και ποδοσφαιριστές μετά το τέλος του αγώνα.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE